enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2613
EURO
34,6813
ALTIN
2.403,99
BIST
10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
16°C
Van
16°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
15°C
/
/
/

Ümitcan Uygun bu kez #EsraHankulu’nu katlettiği iddiasıyla gözaltında

Aleyna Çakır’ın ölümünden sorumlu tutulan Ümitcan Uygun, bu kez de 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli kadının ölümüyle ilgili olarak gözaltına alındı.

Ümitcan Uygun bu kez #EsraHankulu’nu katlettiği iddiasıyla gözaltında
05.08.2021
A+
A-

Aleyna Çakır’ın ölümünden sorumlu tutulan Ümitcan Uygun, bu kez de 25 yaşındaki Esra Hankulu isimli kadının ölümüyle ilgili olarak gözaltına alındı.

 

Ankara’da, 21 yaşındaki Aleyna Çakır’ın ölümüyle ilgili hakkında soruşturma yürütülen Ümitcan Uygun, önceki gece evinde ölü bulunan 25 yaşındaki Esra Hankulu’nun ölümüyle ilgili gözaltına alındı. Uygun’un, Hankulu’nun öldüğü gece genç kadının evinde olduğu belirlendi.   

 

DHA’nın haberine göre; Ankara polisi, önceki gece Mamak ilçesi Akdere Mahallesi’nde ihbar üzerine girdiği evde bir kadın cesediyle karşılaştı. İnceleme sonucunda ölen kişinin Esra Hankulu olduğu belirlendi. Soruşturmayı derinleştiren polis, tanık ifadelerinden Hankulu’nun en son Ümitcan Uygun ile görüştüğünü belirledi. Olaydan sonra gözaltına alınan Ümitcan Uygun’un emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. Uygun ile birlikte Furkan G., Dilan C.de gözaltında. Gözaltındaki zanlıların polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

 

Hayatını kaybeden genç kadının vücudunda bıçak, silahlı ateşle yaralanma ya da darp izine rastlanmazken kesin ölüm nedeninin Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

elitbet

  • gaziantep escort

     

    “CEZA ALMASI İÇİN KAÇ KADININ DAHA ÖLMESİ GEREKİYOR?”

    Haberin duyulmasının ardından çok sayıda kadın örgütü ve sosyal medya kullanıcısı tarafından sosyal medyada tepkilerini dile getirdi. Uygun’un ve diğer erkeklerin cezasızlık politikaları ve İstanbul Sözleşmesi’nden çıkılmasından güç bulduğunu ifade eden kadın örgütleri ve sosyal medya kullanıcıları “Ceza alması için kaç kadının daha ölmesi gerekiyor ?” yönlü paylaşımlarda bulundular.

     

    NE OLMUŞTU?

    Aleyna Çakır’ın geçen yıl 3 Haziran’da Keçiören’deki evinde ölü bulunmasıyla ilgili soruşturmada, Ümitcan Uygun gözaltına alınmış ama serbest bırakılmıştı. Aleyna Çakır’a şiddet uyguladığı anlara ait görüntülerin sosyal medyada yer alması ardından ifadesi alınıp serbest bırakılan Ümitcan Uygun’un daha sonra da uyuşturucu madde kullandığına ilişkin görüntüleri sosyal medyada yer almıştı. Bunun üzerine  10 Ocak’ta gözaltına alınan Uygun, emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Uygun, ‘uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak ve kullanılmasını alenen özendirmek’ suçundan tutuklanmış ve avukatının itirazı üzerine 17 Temmuz’da tahliye edilmişti.

/