enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2612
EURO
34,7081
ALTIN
2.406,05
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Açık
16°C
Van
16°C
Açık
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
18°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
15°C
/
/
/

İzmir’de bir ilkokulda çocuklar okul görevlisi tarafından tacize uğradı

İzmir Torbalı’da bulunan Fatih İlkokulu’nda görevli hademe H.G’nin bir süredir 7 öğrenciye sistematik biçimde sözlü tacizlerde bulunduğu ortaya çıktı.

İzmir’de bir ilkokulda çocuklar okul görevlisi tarafından tacize uğradı
27.05.2022
A+
A-

İzmir Torbalı’da bulunan Fatih İlkokulu’nda görevli hademe H.G’nin bir süredir 7 öğrenciye sistematik biçimde sözlü tacizlerde bulunduğu ortaya çıktı.

Torbalı Atatürk Mahallesi’nde bulunan Fatih İlkokulu’nda görevli hademe H.G.’nin bir süredir 7 kız öğrenciye sistematik biçimde sözlü tacizlerde bulunduğu ortaya çıktı. Tacize maruz kalan öğrencilerden birinin olayı Salı gecesi ailesine anlatmasıyla ortaya çıkan olayın ardından hademe hakkında idari ve adli işlem başlatılırken H.G’nin yarın savcı karşısına çıkması bekleniyor.

YARIN SAVCI KARŞISINA ÇIKMASI BEKLENİYOR

H.G.’nin tuvaletlerin temizliği sırasında gerçekleştirdiği ve bir süredir sistematik şekilde devam ettirdiği taciz olayı bir öğrencinin olayı ailesine anlatmasının ardından ortaya çıktı. Okul rehber öğretmeni, tacize maruz kalan öğrencilere ilişkin psikolojik destek sağlayıp çocukların olaydan minimum zararla kurtulması ve olayın aydınlatılması için öğrencilerle ayrı ayrı görüştüğü de öğrenildi. Öte yandan rehber öğretmeninin çocukların emniyetteki ifade işlemleri sırasında da öğrencilere psikolojik destek sağladığı öğrenilirken, tacizci H.G.’ye İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından idari ve adli soruşturma açıldığı öğrenildi. Şu an gözaltında bulunan H.G.’nin yarın Torbalı Adliyesi’nde savcı karşısına çıkarılması bekleniyor.

/