enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Van
Parçalı Bulutlu
21°C
Van
21°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Açık
22°C
Pazar Açık
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
19°C
/
/
/

ŞORT BAHANESİYLE GENÇ KADINI DARP ETTİ

Yalova’da kedisini veterinere götürmek için evden çıkan N.A. (20) isimli genç kadının önünü kesen Hüseyin Aksüt, genç kadını şortunu bahane ederek darp etti.

ŞORT BAHANESİYLE GENÇ KADINI DARP ETTİ
08.07.2020
A+
A-

Yalova’da kedisini veterinere götürmek için evden çıkan N.A. (20) isimli genç kadının önünü kesen Hüseyin Aksüt, genç kadını şortunu bahane ederek darp etti.

Yalova’nın Çınarcık ilçesine bağlı Atakent Mahallesi’nde meydana gelen olayda N.A, hasta yavru kedisini veterinere götürmek için evden çıktığı sırada Aksüt tarafından yolunun kesildiğini ve giydiği şort nedeniyle darp edildiğini ifade etti. Genç kadın, yolunu kesen Aksüt’ün, bu şekil giyinmezsin diyerek kendisini darp etmeye başladığını söyledi.

Konuya ilişkin Gazete Praksis’e konuşan N.A; “Yaşlı adam bana seslenince ben dedemin arkadaşı olabileceği düşüncesiyle durdum ve buyur amcacığım dedim o ise şortumu işaret ederek bu şekil giyinmezsin diye bağırmaya başladı. Ben de kendisinin kim olduğunu sordum ve kıyafetime karışamayacağını söyledim, sonra karışırım diyerek beni darp etmeye başladı. Yüzüme defalarca yumruk attıktan sonra çığlıklarımı duyan çevredeki insanlar yardımıma koştu ve saldırganı zapt etti.” açıklamasında bulundu.

N.A’nın olayı jandarmaya bildirmesinin ardından ifade işlemlerinin ardından Aksüt gözaltına alınırken genç kadının darp raporu için hastaneye götürüldü.

SALDIRGANIN ABLASI: KARDEŞİM ZİHİNSEL ENGELLİ 

Olayın ardından saldırganın ablasının “Kardeşim benden habersiz evden çıkmış, ben evden çıktığını fark etmedim. Kardeşim zihinsel engelli diyerek saldırganı aklamaya çalıştığını ifade eden N.A. “Saldırganın daha önce de çevresine agresif davranışlar göstermesine istinaden resmi zihinsel engelli raporu 2015 yılında sadece 1 yıllık olmak üzere verilmiş bu da ablasının iddiasını çürütüyor kaldı ki bu kişi cezai yükümlülükten muhaf olsa bile ben bu sabah ağır yaralanabilirdim, kimse yardımıma koşamayabilirdi belki de ölebilirdim. Hüseyin Aksüt’ün bu kadar agresif tavırlar sergileyip, “o hasta” bahanesinin öne sürülmesinin kendisini bir tehdit haline getirmekten alıkoymadığını ve bu kişiden sorumlu insanların görevini yerine getirmediğini açık açık gözler önüne sermektedir.” sözlerini kullandı.

Saldıran Hüseyin Aksüt’ün gözlatına alınmasının yeterli olmadığını söyleyen genç kadın bu davanın peşini bırakamayacağını ve sonuna kadar mücadele edeceğini de ifade etti.

/